top of page

Dé gids die jou helpt bij het vinden van het perfecte cadeau!

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor je vriendin, je zus, je oma of je moeder en heb je geen idee wat voor een sieraad bij haar past? We got you! We hebben een stappenplan, waarmee we het jou een stuk makkelijker maken om het juiste sieraad te vinden.

Stap 1: Bepaal je budget. Wil je liever weinig uitgeven? Ga dan voor een sieraad tussen de 10 en 15 euro. Ben je bereid wat meer uit te geven? Kijk dan bij de categorie 15 tot 20 euro. Als je écht de show wilt stelen, kijk dan eens bij onze producten van meer dan 20 euro.

Stap 2: Kies wat voor sieraad je wil halen. Naar welke categorie sieraad ben je op zoek? Een ring, een ketting, een armband of oorbellen?

Stap 3: Kom erachter welke kleur sieraden degene waarvoor je een cadeautje zoekt altijd draagt. Draagt ze goud of zilver?

Stap 4: Scoor het perfecte sieraad! Als je het budget, de categorie en de kleur weet, kan je gemakkelijk bepalen welk sieraad het beste past bij jouw wensen. Gebruik onze filters en kies het welk sieraad je het leukst vindt om te geven!


Wil je weten welke kleur haar het beste zal staan? Kijk dan naar de ondertoon van haar huid. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een warme en een koele ondertoon. Bij hen die een warme ondertoon hebben, staat de sierraadkleur goud het beste. Voor hen die een koele ondertoon hebben, is de sierraadkleur zilver de beste optie.

Probeer haar ondertoon te vinden aan de hand van deze vragen:

Vraag 1: Is ze na een dagje strand zongebruind of eerder verbrand? De huid van de meiden/vrouwen die zongebruind thuis komen heeft een warme ondertoon, de huid van de andere meiden/vrouwen heeft een koele ondertoon.


Vraag 2: Wat is de kleur van de aderen op haar pols? Zij die groenige aders hebben, hebben een huid met een warme ondertoon. De meiden/vrouwen met blauwige aders, hebben een huid met een koele ondertoon.


Vraag 3: Wat is haar oogkleur? Zij die blauwe en/of groene ogen hebben, hebben een koele ondertoon. Vrouwen met bruine ogen (en donkere haarkleuren), vallen onder een warme ondertoon.

Als je de bovenstaande stappen hebt doorlopen, ben je als het goed is good to go!

Happy shopping!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page